Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

N.K.L. d.o.o.

KDO SMO?

Začetki podjetja N.K.L. d.o.o. segajo v leto 2006, ko je bilo ustanovljeno kot Nikolovski d.o.o. z osnovno dejavnostjo gradbenih storitev.

Na področju izvedbe gradbenih del imamo največ referenc na področju adaptacij, notranjih ureditev in rekonstrukcijskih del, tako za stanovanjske objekte, hiše, poslovne objekte kot tudi objekte v javnem sektorju .

V okviru inženiringa nudimo storitev celovitega projektiranja, izdelava arhitekturnih načrtov in arhitekturnega svetovanja ter imamo licenco za izvajanje nadzora pri gradnji objektov, zato imamo tudi zaposlen kader kot je diplomirani inženir gradbeništva in diplomirani arhitekt. S poslovnimi partnerji sodelujemo tudi na področju krajinske arhitekture in priprave dokumentacije za spremembo občinskih prostorskih načrtov.

Tekom poslovanja smo dodali tudi nove prodajne storitve, v letu 2012 smo pridobili koncesijo s strani Ministrstva za delo za opravljanje agencijskega posredovanja delovne sile.

Na področju industrije tržimo stroje za označevanje sledljivosti, in sicer laserske sisteme Datalogic proizvajalca iz Italije.

NKL d.o.o. je vključen v program Erasmus Plus in Erasmus za mlade podjetnike. Erasmus za mlade podjetnike bodočim evropskim podjetnikom pomaga pridobiti spretnosti za ustanovitev in/ali uspešno vodenje malega podjetja v Evropi. Novi podjetniki pridobivajo in si izmenjujejo znanje ter poslovne zamisli z izkušenim podjetnikom, pri katerem delajo in z njim sodelujejo. NKL d.o.o. je akreditirani Izkušeni podjetnik gostitelj ("host entrepreneur") v programu Erasmus for Young Entrepreneurs